Kaffe

Med en massa försök att dricka kaffe har vi äntligen på detta hotell hittat riktigt kaffe. Vi var på en restaurang i KL och åt frukost. Vi beställde kaffe och in kom en sörja som var både med mjölk och så söt så det gick inte att dricka. Johanna och Linnea tyckte det var OK och sa att det smakar som Oboy. Vi frågade om vi kunde få kaffe utan socker och mjölk. Kyparen nickade och sprang iväg och kom tillbaka med nya muggar, nu utan mjölk, men smaken var fortfarande söt.

På lyxbussen från KL till Penang, fick vi frågan om vi ville ha kaffe eller te. Kaffe svarade vi förstås, men när detta kom in såg det ut som diskvatten. Det var så svagt att det inte ens smakade som te.

Kaffet ute i djungeln gick att dricka men var svagt förstås men hade samtidigt en annorlunda smak som inte riktigt går att beskriva.

Nu har vi i alla fall fått riktigt kaffe. I frukostrestaurangen på Bayview Beach Resort, finns en  schweizisk kaffemaskin, som gör starkt gott kaffe. Imorgonbitti ska jag börja med detta så jag hinner dricka minst 2 koppar.

Nu är det ju så att vi inte är här för att dricka kaffe, men efter ett tag saknar man det! / Elisabeth


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0