Nyårsafton

 

Denna dag hade vi bestämt oss för att ligga vid poolen och sola, och det har vi gjort. Det var lagom mycket sol, så efter frukost gick vi till poolen på 4:e våningen och la oss i solen. Varmt!!!! 32 grader. Efter en timme flyttade vi in i skuggan under en palm. Bananasplit till lunch gjorde susen för att kyla ner oss lite, och fram emot 3 tiden gick vi till rummet.

 

På kvällen gick vi till KL Tower det höga kommunikationstornet, åkte upp till 276 meter och tittade på utsikten. Sen var det middag som gällde, för hungern satte in rejält efter vår ”lätta” lunch. Hard Rock Café hade jättegoda hamburgare, men lite udda nyårssupé var det allt.

 

Raketerna missade vi nästan. Vi tänkte vi kunde vara på poolterassen och titta på dessa liksom en massa andra människor. Det var inte lyckat. Strax före 12 hörde vi hur en massa människor skrikande räknade ner, och sen kom braket. Det lät som om det var krig. Dock var 4:e våningen för lågt så raketerna syntes inte där vi stod för alla höga hus runt omkring. Vi skyndade oss upp på rummet och såg slutet av fyrverkeriet ifrån fönstret. Trots allt var det maffigt!


Kommentarer
Postat av: Villervalle

God fortsättning på 2010.

2010-01-02 @ 16:26:13
Postat av: Kristina S

Njut!

I Lund är det också soligt men bara -7 grader C ;-)

2010-01-02 @ 19:40:40
Postat av: Kristina S

Njut!

I Lund är det också soligt och -7 grader C just nu.... ;-)

2010-01-02 @ 19:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0